13 Порта: 21 декември 2012



13 Порта: 21 декември 2012


съобщение от Kara Schallock

Петък, 21 декември, 2012

Готови ли сте за феноменалната промяна към Новото съзнание (всъщност, тя вече започна)? Тринадесета Порта (също датата на маите за смъртта и прераждането ... Възнесение) представлява преминаването от едно съзнание в друго. 21 декември е началото на 3-дневен цикъл, който ни тласка в Новия Свят (с наше разрешение и активно участие, разбира се). Така че е важно да се запази фокуса върху Новото, Любов и Единство.

Нашата работа е да останем фокусирани върху Новата Земя на Любов и Единение през тези три дни - от 21 декември до 23 декември. И тогава енергиите на 24-25 декември ще закотвят Христовото Съзнание и Божествената Любов. Разбира се, промяната ще продължим и след този час.

Много от нас вече се възнесоха (което продължава и е безкрайно) и водят други през Портала. Знаем, че сме възнесени много пъти на Земята и извън нея, което е на индивидуално ниво, този път ние помагаме на Земята и целият живот да се издигат. Това е като ефектът на стоте маймуни, когато достатъчно от нас се възнесат, оставайки на Земята, Земята и другите ще последват примера им....

Така че това не е еднократно събитие, това е процес. 21 декември е само Портал към Новия Свят.

Понеже има още много хора, които остават в безсъзнание (старото съзнание) или не са извършили работата, която се изисква, за да се освободят от старото и все още са привлечени към живота такъв, какъвто винаги е бил, ние трябва да останем фокусирани върху любовта. Не се обвързвайте в битка, просто бъдете по-фокусирани върху Любовта и Единението. Знайте, че дори онези, които са привидно заспали чувстват вътрешните подтици на промяната. Оставайки фокусирани вие им помогате, тъй като излъчвате вибрациите, които сте усвоили.

Това е най-добрият начин да се помогне на другите. Бъди Мил, Състрадателен и Търпелив.




Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments